~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................* Διαδικτυακές σελίδες για τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα... *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~

....................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
....................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας...................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ειδήσεις

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο εκδότης και δημοσιογράφος Θεόδωρος Νικολαΐδης, της εφημερίδας το "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" δεν είναι πια κοντά μας

Έφυγε ο εμβληματικός εκδότης της εφημερίδας «Φως των Σπορ»

nikolaidis.jpg

Πέθανε σε ηλικία 92 ετών
Ο εκδότης και δημοσιογράφος Θεόδωρος Νικολαΐδης, δεν είναι πια κοντά μας. Πέθανε σε ηλικία 92 ετών αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές και μία ιστορική και διαχρονικά κορυφαία στο είδος της εφημερίδα, το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.
Όλα ξεκίνησαν το 1955, όταν ο «κυρ Θόδωρος» δημιούργησε μια από τις πιο επιτυχημένες εφημερίδες της χώρας, το «Φως των ΣΠΟΡ» που μέχρι και σήμερα κοσμεί με την παρουσία της, τον ελληνικό Τύπο.
Η εφημερίδα αν και φίλα προσκείμενη στον Ολυμπιακό, είχε κερδίσει το σεβασμό των φιλάθλων όποια ομάδα και αν υποστήριζαν καθώς διαχρονικά κάλυπτε τα γεγονότα αποστασιοποιημένη από τις οπαδικές κραυγές, καλλιεργώντας το φίλαθλο πνεύμα.
Ο Θεόδωρος Νικολαΐδης, αντιστάθηκε στον κιτρινισμό των ταμπλόιντ εφημερίδων και γαλούχησε γενιές και γενιές φιλάθλων έχοντας ως «όπλο» το ποιοτικό ρεπορτάζ. Πέρσι βραβεύτηκε για την προσφορά του από το ίδρυμα «Μπότση».

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ «συμμετέχουν στο πένθος για το χαμό ενός σπουδαίου μέλους της ερυθρόλευκης οικογένειας, του ιστορικού εκδότη του Φωτός, Θεόδωρου Νικολαΐδη. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες σημαίες για έναν άνθρωπο που συνέδεσε άρρηκτα το διάβα της ζωής του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες».  



___________
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ