~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................* Διαδικτυακές σελίδες για τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα... *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~

....................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
....................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας...................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ειδήσεις

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Κανένας πλειστηριασμός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

pleistirimsoi.jpg

Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο
 | Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Μέλη του «κινήματος κατά των πλειστηριασμών» βρέθηκαν δυναμικά στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης «μπλοκάροντας» τη διεξαγωγή πλειστηριασμών, στην πρώτη απόπειρα μετά το τέλος της αποχής των συμβολαιογράφων.
Στην Αθήνα, το πρωί της Τετάρτης, ορισμένοι συμβολαιογράφοι έκαναν την εμφάνισή τους αλλά δεν προχώρησε κανένας από τους 14 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και πρώτης κατοικίας. Τα μέλη του κινήματος απομάκρυναν συμβολαιογράφο από το Ειρηνοδικείο αλλά και τον προαύλιο χώρο του, μέχρι έξω στο δρόμο.
Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και άλλα στελέχη της ΛΑ.Ε. (Στρατούλης, Λεουτσάκος), η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης.

Στη Θεσσαλονίκη

Κανένας πλειστηριασμός δεν έγινε και στη Θεσσαλονίκη μετά την παρέμβαση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων. Με αστυνομική συνοδεία αποχώρησε από το ειρηνοδικείο η πρόεδρός των συμβολαιογράφων που από νωρίς είχε κλειδωθεί σε αίθουσα των δικαστηρίων.
Να σημειωθεί πως οι διαδηλωτές ειχαν πρόθεση να επιτρέψουν τη διενέργεια πλειστηριασμών, που αφορούσε διεκδικήσεις των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη από την εργοδοσία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tροποποιήσεις στη διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
__________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ