~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................* Διαδικτυακές σελίδες για τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα... *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~

....................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
....................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας...................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ειδήσεις

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

12ο Ελληνικό Συνέδριο Οικογενειακών Ομάδων Αλ-Ανών Ξενοδοχείο Nautica Bay, Πόρτο Χέλι, Πελοπόννησος 12-14 Μαΐου
Ανησυxείς για κάποιον που πίνει;
Υπάρχει βοήθεια για εσένα στην Αλ-Ανών

12ο Ελληνικό ΣυνέδριοΟικογενειακών Ομάδων Αλ-Ανών
Ξενοδοχείο Nautica Bay,
Πόρτο Χέλι, Πελοπόννησος
12-14 Μαΐου

Είσοδος Ελεύθερη

Ελπίδα για τις οικογένειες
και τους φίλους των αλκοολικών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Οικογενειακές Ομάδες της Αλ-Ανών διοργανώνουν το 12ο Ελληνικό Συνέδριό τους στο Πόρτο Χέλι το τριήμερο 12, 13 και 14 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Nautica Bay (Νότικα Μπέι), στο οποίο θα λάβουν μέρος μέλη από όλο τον κόσμο. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας να παραβρεθείτε σε κάποια από τις συναντήσεις μας που θα πραγματοποιηθούν  την Παρασκευή 17:30-20:00, το Σάββατο 9:30-12:30 & 14:30-19:30 και την Κυριακή 9:30- 11:00. Είσοδος ελεύθερη.  Παρακαλούμε, αν είναι δυνατό, να προωθήσετε την παρούσα ενημέρωση- πρόσκληση όπου εσείς κρίνετε χρήσιμο.


Η Αλ-Ανών είναι ένα πρόγραμμα αμοιβαίας υποστήριξης για ανθρώπους που ζουν - ή έχουν ζήσει - με προβληματική κατανάλωση ποτού. Κάποιες φορές ο πότης μπορεί να είναι σύζυγος ή σύντροφος, παιδί (έφηβος ή ενήλικας), γονιός ή κάποιος συγγενής ή φίλος. 
Πόσο σοβαρό πρέπει να είναι το πρόβλημα του πότη έτσι ώστε να βοηθήσει η Αλ-Ανών; Κάποιοι πότες έχουν πιο σοβαρό πρόβλημα από κάποιους άλλους, και δεν είναι εύκολο να ξέρουμε ακριβώς πόσο μεγάλη πρέπει να είναι η κατανάλωση του ποτού έτσι ώστε να θεωρηθεί «αλκοολισμός» ή απλώς προβληματική κατανάλωση ποτού. Το πιο σημαντικό θέμα για τις οικογένειες και φίλους που είναι μέλη, ωστόσο, δεν είναι πόσο σοβαρή είναι η κατανάλωση ποτού. Σύμφωνα με την Αλ-Ανών, το μόνο που έχει σημασία είναι: σε ανησυχεί η κατανάλωση ποτού; 
Συχνά τα μέλη της οικογένειας πιστεύουν ότι μόνο ο αλκοολικός έχει πρόβλημα. Ως ένα βαθμό έχουν δίκιο: μόνο ο πότης μπορεί να σταματήσει να πίνει. Όμως, το πρόβλημα του αλκοολισμού είναι οικογενειακή υπόθεση. 
Οι Οικογενειακές Ομάδες της Αλ-Ανών άρχισαν να αναπτύσσονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα πρώτα χρόνια που ιδρύθηκαν οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί (ΑΑ), όταν οι σύζυγοι των αλκοολικών συχνά περίμεναν τον αλκοολικό σύντροφό τους στην κουζίνα του σχολείου ή της εκκλησίας μέχρι να τελειώσει η συγκέντρωση. Καθώς αυτά τα οικογενειακά μέλη συζητούσαν για τις δυσκολίες τους, συνειδητοποίησαν ότι είχαν κι εκείνοι επηρεαστεί από τη συμβίωση με έναν αλκοολικό κι ότι κι αυτοί χρειαζόντουσαν βοήθεια. 
Ότι λέγεται σε μία συγκέντρωση Αλ-Ανών είναι εμπιστευτικό. Αυτή η εχεμύθεια διατηρείται και έξω από τις συγκεντρώσεις. Αυτό βοηθάει στη δημιουργία ενός ασφαλούς και αξιόπιστου περιβάλλοντος συγκεντρώσεων. 
Οι Οικογενειακές Ομάδες της Αλ-Ανών δεν κατευθύνονται από κανέναν επαγγελματία (π.χ. γιατρό, ψυχίατρο, κοινωνικό λειτουργό κ.τ.λ.) και δεν δίνουν συμβουλές ή συγκεκριμένη καθοδήγηση ο ένας στον άλλο. 
Δεν υπάρχουν συνδρομές. Τα μέλη συνεισφέρουν εθελοντικά επειδή κάθε ομάδα είναι οικονομικά ανεξάρτητη και δεν δέχεται ξένες συνεισφορές. 
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας να προωθήσετε τη συγκεκριμένη ενημέρωση – πρόσκληση όπου εσείς κρίνετε απαραίτητο.

Για πληροφορίες σχετικά με τις συγκεντρώσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.alanon.gr/4.html

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Ιστότοπος Aλ-Ανών: www.alanon.gr
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: alanongreekconvention@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
§  Τζώρτζια  6974369160                          
§  Κατερίνα  6948893404                

§  Κατερίνα  6977745312

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ